Yhteystiedot

Turnaus pelataan Oulunkylässä kahdella vierekkäisellä tekonurmella, osoitteessa Käskynhaltijantie 11, Helsinki.

Yllä näkyvässä ilmakuvassa vasemman puoleinen kenttä on Musta Pekka Areena, jonka alusta uusittiin äskettäin. Tämä kenttä tunnettiin aiemmin nimellä Fair Pay Areena, jotkin hakukoneet tuntevat sen nimen edelleen. Oikealla puolella on uudempi tekonurmi, jonka virallinen nimi on nykyään Pikku Pekka Areena.

Julkiset kulkuyhteydet:

Suosittelemme vahvasti julkisten välineiden käyttöä turnaukseen tullessa. Oulunkylän rautatieasema on vain kivenheiton päässä kentiltä. Oulunkylän asemalla pysähtyvät lähiliikenteen junat I, K, N ja P. Vaihto Pasilassa on helppoa helpompi. Huippusuosittu Jokerilinja 550 kohtaa FPA:n nurkan niin Westendistä kuin Itäkeskuksesta tullessa kattaen liki kaiken lähialueen poikittaisliikenteen. Raskaiden kantamusten kanssa 550 kulkee Oulunkylän rautatieasema lähistöltä yhden pysäkin Westendiin päin pohjoiseen liki FPA:n nurkalle. Tarkista vaikka Reittioppaasta. Tarjolla on lukuisia muitakin linja-autoyhteyksiä (mm. 52, 61, 61T, 64, 69, 550, 553, 553K) aivan viereen.

Kisatoimisto

Turnaustoimisto on Musta Pekka Areenalla. Ennen turnausta ja turnauksen jälkeen tiedustelut ja yhteydenotot wapputurnaus.gnistan@gmail.com.

Katosiko jotain?

Löytötavarat viedään kisatoimistoon, josta niitä voi kysellä turnauksen aikaan, tai niitä voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta wapputurnaus.gnistan@gmail.com

Maantieyhteydet

Turnausalue sijoittuu kätevästi Kehä I:n tienoille. Lahdenväylä (länteen), Hämeenlinnanväylä  (itään) tai Tuusulanväylä (itään) heittävät meille todella näppärästi. Tuusulanväylää tulee Kehä I:ltä etelään kilsan verran ja seuraavasta liittymästä suuntaan Oulunkylä. Viitta mainitsee myös Maunulan, joka on väärällä puolella väylää.

Etäkartta 1:
karttakopio2_kehai_liittymat_lahi2
Kehä I:ltä tullaan meille sujuvasti Oulunkylän viittoja seuraamalla..

Turnausalue

wapputurnaus2Yllä olevasta kuvasta näet kenttä-jaot ja parkkipaikan sijainnin. Turnauksen kisatoimisto sijaitsee kenttien C ja D lähellä juoksuradan alueella. Samalle alueella on myös buffetti, arpajaiskoju ja muita houkutuksia. Molempien kenttäalueiden vieressä on WC:t ja pukukopit.

Mainokset